ជីអេក្រូជាផលិតផលដែលផលិតចេញពីវត្ថុធាតុដើមធម្មជាតិពិតៗ មិនមានសារធាតុ គីមីដែលនាំអោយមានផលប៉ះពាល់ដល់បរិស្ថាននិង សុខភាពអ្នកប្រើប្រាស់ឡើយ។ វាសំបូរទៅដោយសារធាតុចិញ្ចឹមគ្រប់គ្រាន់សំរាប់កាលូតលាស់របស់រុក្ខជាតិបានទាន់ពេលវេលា។វាមានតួនាទីយ៉ាងសំខាន់ក្នុងការធ្វើអោយដីធូរ និងប្រព័ន្ធឬសលូតលាស់បានល្អ ដែលធ្វើអោយដើមនិង ស្លីកលួតលាស់បានល្អ មានផ្ការច្រើន និងកាន់ផ្លែ នាំមកនូវទិន្នផលខ្ពស់។
- លក្ខណៈផលិតផល
- ជីសរីរាង្គ(គ្រាប់)ការប្រើប្រាស់ផលិតផល
- ដំណាំអាហារ: ស្រូវ ដំឡូងមី ដើមអំពៅ ពោត ម្នាស់ សណ្តែកបាយ និង ផ្សេងៗ
- ឈើហូបផ្លែ: មាន ឡុងកុង ល្មុត ធូរេន ទំពាំងបាយជូរ ស៉ាវម៉ៅ ក្រូចឆ្មារ ផ្សេងៗ
- ដើមឈើរយះពេលយូរ: កៅស៊ូ កាហ្វេ កាស្យា និង ផ្សេងៗ
- ដំណាំប្រេង: ដូងប្រេង ដូង និង ផ្សេងៗ
- បន្លែ: ជី ម្ទេស ខ្ទឹមបារាំង និង ផ្សេងៗ
ផ្កា និង ដើមឈើលំអ: អ័រគីដេ និង ផ្សេងៗការវេចខ្ចប់
៥០ គក វិធីថែទាំ
- ហាមប្រើរបស់ថ្ពក់លក្ខខណ្ឌរក្សាទុក
រក្សាវាទុកនៅកន្លែងស្ងួត និង ឆ្ងាយពីពន្លឺថ្ងៃ
No comments:
Write comments