012 483 222

Phnom Penh, Cambodia

ពត៌មានកសិកម្មថ្មីៗ

បច្ចេកទេសក្នុងការដាំដើមប៉ាស្យុង
សារៈប្រយោជន៍នៃជីគីមី
បច្ចេកទេសដាំនិងថែទាំដំណាំកាហ្វេ
តួនាទីរបស់សារធាតុជីលើដំណាំស្រូវ
Stay Connected
ពត៌មានថ្មីៗ
Loading...

Monday, August 1, 2016

ជីធម្មជាតិអេក្រូ

ជីអេក្រូជាផលិតផលដែលផលិតចេញពីវត្ថុធាតុដើមធម្មជាតិពិតៗ មិនមានសារធាតុ គីមីដែលនាំអោយមានផលប៉ះពាល់ដល់បរិស្ថាននិង សុខភាពអ្នកប្រើប្រាស់ឡើយ។ វាសំបូរទៅដោយសារធាតុចិញ្ចឹមគ្រប់គ្រាន់សំរាប់កាលូតលាស់របស់រុក្ខជាតិបានទាន់ពេលវេលា។វាមានតួនាទីយ៉ាងសំខាន់ក្នុងការធ្វើអោយដីធូរ និងប្រព័ន្ធឬសលូតលាស់បានល្អ ដែលធ្វើអោយដើមនិង ស្លីកលួតលាស់បានល្អ មានផ្ការច្រើន និងកាន់ផ្លែ នាំមកនូវទិន្នផលខ្ពស់។
- លក្ខណៈផលិតផល
- ជីសរីរាង្គ​(​គ្រាប់)ការប្រើប្រាស់ផលិតផល
- ដំណាំអាហារ​: ស្រូវ ដំឡូងមី ដើមអំពៅ ពោត ម្នាស់ សណ្តែកបាយ និង ផ្សេងៗ
- ឈើហូបផ្លែ: មាន ឡុងកុង ល្មុត ធូរេន ទំពាំងបាយជូរ ស៉ាវម៉ៅ ក្រូចឆ្មារ ផ្សេងៗ
- ដើមឈើរយះពេលយូរ​: កៅស៊ូ កាហ្វេ កាស្យា​ និង ផ្សេងៗ
- ដំណាំប្រេង: ដូងប្រេង ដូង និង ផ្សេងៗ
- បន្លែ: ជី ម្ទេស ខ្ទឹមបារាំង និង ផ្សេងៗ
ផ្កា និង ដើមឈើលំអ​: អ័រគីដេ និង ផ្សេងៗការវេចខ្ចប់
៥០ គក វិធីថែទាំ
- ហាមប្រើរបស់ថ្ពក់លក្ខខណ្ឌរក្សាទុក
រក្សាវាទុកនៅកន្លែងស្ងួត និង​ ឆ្ងាយពីពន្លឺថ្ងៃ

No comments:
Write comments
សូមចូលរួមគាំទ្រ និងចែករំឡែកចំណេះកសិកម្មថ្មីៗទាំងអស់គ្នាទទួលយកអត្ថបទពីប្លករបស់ខ្ញុំ ដោយស្វ័យប្រវត្តិឥតគិតថ្លៃ!
ចូលរួមចែករំឡែកចំណេះដឹង